Lytix Biopharma på TV 2 Nyhetene!

8. juli 2013

Selskapet Lytix Biopharma AS ble omtalt på TV 2 Nyhetene søndag 7. juli 2013. Lytix Biopharma har som mål å utvikle kreftbehandling basert på immunterapi. I denne nyhetssaken uttales blant annet: «Dette er noe av det mest lovende jeg har sett og vært borti» (Pål Dag Line, Avdelingsleder på avdeling for transplantasjonsmedisin ved Oslo universitetssykehus).

Kobling til omtale og nyhetssak: Tromsø-firma kan ha løst kreftgåten

Fondene Norinnova Technology Transfer og Norinnova Invest AS har eierandeler i Lytix Biopharma AS. Disse fondene forvaltes helt (Norinnova Invest) og delvis (Norinnova Technology Transfer) av Norinnova Forvaltning AS. Karl-Johan Jakola, Ansvarlig Partner i Norinnova Forvaltning AS, er nestleder i Lytix Biopharma styret.


Alle rettigheter © Norinnova Forvaltning AS
Design: Gnist Design | WordPress