Oppfølgningsinvestering i Probio ASA

11. august 2010

Norinnova Invest AS har i juli 2010 gjort en oppfølgningsinvestering i Probio ASA på 9,2 mill. kroner. Totalt har fondet investert 21,8 mill. kroner i selskapet. ProBio ble etablert i 2000, og har med base fra hovedkontoret i Tromsø utviklet seg til å bli ledende i Nord-Europa innen produksjon av høykvalitets Omega-3-produkter. Med oppkjøpet av selskap i Tyskland og Finland i 2008 har selskapet befestet sin posisjon i det europeiske markedet. ProBio produserer også legemidler og farmasøytiske produkter. Probio har i 2010 lansert et nytt patentert leveringskonsept av Omega-3 produkter – Gelcube. Med Gelcube kan Omega-3 leveres i en tyggbar tablett som kan smaktilsettes og formes etter kundenes behov. Probio vil også bygge ett nytt prosessanlegg for marine oljer i Tromsø med oppstart høsten 2010.

I tillegg til NorInnova Invest AS sin eierpost i ProBio, eier Norinnova AS 9,7 % av selskapet.

Karl-Johan Jakola, partner i Norinnova Forvaltning, er styreleder i ProBio ASA.

For mer informasjon om Probio ASA, les her!


Alle rettigheter © Norinnova Forvaltning AS
Design: Gnist Design | WordPress