Investering i Vivision Roller AS

26. juni 2010

Norinnova Invest har i juni 2010 investert sammen med KapNord Fond og Narvik Kapital i det Narvik-baserte selskapet Vivision Roller AS. Vivision Roller utvikler, produserer og selger komposittruller for anvendelse til transportløsninger for gruveindustri internasjonalt. Selskapets produkter er utviklet i samarbeid med LKAB, og uttestet ved LKABs skipsutlaster i  Narvik med svært lovende resultater. Høy driftssikkerhet og slitestyrke kombinert med lav vekt karakteriserer de nye rullene.

Jarle Vestnes er selskapets gründer og daglig leder. Norinnova Invest har en eierandel på 13,2 % i Vivision Roller, og Jan Kristoffersen, partner i Norinnova Forvaltning, har gått inn som styremedlem i selskapet.

Mer informasjon om selskapet kan finnes på selskapets hjemmeside.


Alle rettigheter © Norinnova Forvaltning AS
Design: Gnist Design | WordPress