NorInnova Invest investerer i ProBio ASA

18. mars 2009

Norinnova Invest AS har investert i ProBio ASA og har nå en 3,5 % eierandel i selskapet. ProBio ble etablert i 2000, og har med base fra hovedkontoret i Tromsø utviklet seg til å bli ledende i Nord-Europa innen produksjon av høykvalitets Omega-3-produkter. Med oppkjøpet av selskap i Tyskland og Finland har selskapet befestet sin posisjon i det europeiske markedet. ProBio produserer også legemidler og farmasøytiske produkter.

I tillegg til NorInnova Invest AS sin eierpost i ProBio, eier Norinnova AS 11,7 % av selskapet.

Karl-Johan Jakola, partner i Norinnova Forvaltning, er nestleder i styret i ProBio ASA.

For mer informasjon om ProBio ASA, les her

probio-logo


Alle rettigheter © Norinnova Forvaltning AS
Design: Gnist Design | WordPress