Innovasjonspris til Lytix Biopharma AS

7. desember 2008

Lytix Biopharma AS vant DnB NORs regionale Innovasjonspris 2008 i kategorien Helse. Premien på 300 000 kroner ble delt ut i Oslo. DnB NORs Innovasjonspris har i år fem kategorier. Vinneren av hver kategori mottar en pengepremie på 300 000 kroner og går videre til den nasjonale finalen som arrangeres i Oslo 11. november 2008. I finalen konkurrerer Lytix Biopharma, AnsuR og fire andre finalister om 1 million kroner.

Norinnova AS og Norinnova Invest AS er aksjonærer i Lytix Biopharma AS. NorInnova Forvaltning forvalter investeringer i fondene Norinnova Invest AS, Såkorninvest Nord AS og Norinnova AS.

Lytix Biopharma har patentert en teknologiplattform som gjør det mulig å utvikle antibiotika som er effektiv mot resistente bakterier samtidig som de er utformet slik at bakteriene vanskelig kan utvikle ny resistens.

Les mer om Lytix Biopharma AS


Alle rettigheter © Norinnova Forvaltning AS
Design: Gnist Design | WordPress